Arbeta med oss

Medarbetare

Vi är alltid på jakt efter nya medarbetare. Vi söker dig som brinner för ditt kunskapsområde och tillsammans med oss vill skapa en härlig företagskultur. Vi är ett glatt gäng som tycker det är fantastiskt roligt att jobba tillsammans. Acapito präglas av transparens där dialogen med alla är öppen och ärlig, oavsett titel och erfarenhet. Vi erbjuder bra förmåner för dig som medarbetare.

Att jobba ska vara roligt. Hos oss kommer du vara en del i laget och synas, inte bara vara en siffra i statistiken. Vi anser att ditt liv bara delvis ska utspelas på jobbet. Din fritid ska värderas lika högt som din arbetstid, en bra balans mellan arbete och fritid ger ett välmående företag.

Är du i slutet av din karriär men känner att du fortfarande har mycket att bidra med, hör av dig!

Partner

Där vi själva kommer till korta vill vi samarbeta med andra organisationer så väl stora som små. Detta innebär ökade möjligheter både för oss och de organisationer vi samverkar med. Om du arbetar i en verksamhet där ni ser nytta med oss eller våra andra samarbetspartner hoppas vi kunna brygga denna kontakt. Vi välkomnar särskilt dig, som är eller funderar på att bli, egenföretagare.

Comments are closed.